Våra rum

Välj mellan tre olika slags rum: enkelrum, dubbelrum och familjerum. Dubbel- och enkelrummen har alla egen toalett, utom det stora dubbelrummet på tredje våning. Duschar finns i korridor. Hotellet kommer framledes bedrivas som ett bed and breakfast vilket innebär lite lägre priser bland annat. 

Enkelrum

Enkelrummet är av äldre modell. 

690 kr/natt och rum inkl frukost

Dubbelrum

Dubbelrummen hos oss är fräscha och renoverade i ena delen, den andra delen av hotellet kommer att renoveras framledes.  Två enkelsängar och separat toalett med handfat och spegel. Wifi finns fritt på alla rummen, vill man ha tv går det att säga till i förväg så fixar vi det :) . 

890 kr/natt och rum inkl frukost

Familjerum

På tredje våningen kan ni bo i ett av våra två familjerum eller i vårt stora dubbelrum med dubbelsäng!  Här kommer att renoveras under året. Dessa rum har gemensamt duschrum och toalett. 

990 kr/natt och rum inkl frukost

våra boendepaket

boka tidigt och få upp till 30% rabatt!

Alla som bokar boende tidigt hos oss gör det till ett extra förmånligt pris! Bokar du minst 1 månad innan får du 10% rabatt, 2 månader innan 20% osv upp till 30% rabatt. Gäller ej i samband med weekendpaketet, gäller endast boende, inte matbokningar. 

Boka här via mail eller ring 0430-504 00,
0730-84 62 20

Boendepaket med din hund

Vem ska med på semester och weekend om inte hunden? Hos oss är hundar hjärligt välkomna, det finns både liggunderlag och skålar att låna, allt tvättat och väldiskat sen förra gästen! Hundarna får vistas i gemensamma utrymmen och på rummet finns alltid särskilda handdukar till hunden, det finns dusch som ni kan duscha hunden i och vi har alltid bajspåsar och tuggben tillgängliga på hotellet.

Eftersom hallandsleden går precis utanför dörren så finns promenadvägarna tillgängliga på nära håll, uppe i vår egen skog 5 km från hotellet kan ni oxå träna, gå promenader, you name it! utanför hos oss har vi dessutom en stor gräsplan tillgänglig för lydnadsträning. Vid dåligt väder om ni vill träna lydnad inomhus har vi en stor lokal nere i källaren på hotellet tillgänglig, den är spartansk men den funkar helt klart!

I det gemensamma utrymmet finns kylskåp för förvaring av exvis mat till hunden, det finns skåp på rummet som man kan använda för samma sak. 

Vid tävling och utställning vill man ofta checka in sent och checka ut tidigt, hos oss är det inga som helst problem! vill ni har lunchpaket eller frukostpaket med er så fixar vi det oxå! 

Alla hundägare bor hos oss  hela 2018 till halva priset!!!! Boka genast! gäller dock bara bokning antingen per mail, per telefon eller via kontaktformuläret här på hemsidan!

Varmt välkommen att ta med din bästa fyrfota vän till oss! 

Golfpaket

I närheten av Knäred finns flera golfbanor av väldigt hög standard! Bokar du ditt boende hos oss så betalar vi din greenfee! Du betalar 890:- per natt inkl greenfee för två personer. Säg ifrån innan ankomst så ordnar vi så att greenfeebiljetten finns på hotellrummet när ni anländer tillsammans med en liten överraskning!Priset gäller endast vid bokning via kontaktformuläret här på hemsidan eller
via telefon 0430-504 00 eller 0730-84 62 20.

stora semesterpaketet