Våra rum

Välj mellan tre olika slags rum: enkelrum, dubbelrum och familjerum. Dubbel- och enkelrummen har alla egen toalett, utom det stora dubbelrummet på tredje våning. Duschar finns i korridor. OBS! rummen på tredje våning är under renovering så vissa delar kanske inte helt fungerar som det ska! Självklart blir det reducerat pris på dom rummen under tiden renoveringen sker! 

Enkelrum

Enkelrummet är av äldre modell. Det kommer att renoveras under  2017.

690 kr/natt och rum inkl frukost

Dubbelrum

Dubbelrummen hos oss är fräscha och renoverade i ena delen, den andra delen av hotellet kommer att renoveras under 2017.  Två enkelsängar och separat toalett med handfat och spegel. Wifi finns fritt på alla rummen, vill man ha tv går det att säga till i förväg så fixar vi det :) . 

890 kr/natt och rum inkl frukost

Familjerum

På tredje våningen kan ni bo i ett av våra två familjerum eller i vårt stora dubbelrum med dubbelsäng!  Här kommer att renoveras under 2017. Dessa rum har gemensamt duschrum och toalett. 

990 kr/natt och rum inkl frukost

våra boendepaket

boka tidigt och få upp till 30% rabatt!

Alla som bokar boende tidigt hos oss gör det till ett extra förmånligt pris! Bokar du minst 1 månad innan får du 10% rabatt, 2 månader innan 20% osv upp till 30% rabatt. Gäller ej i samband med weekendpaketet, gäller endast boende, inte matbokningar. 

Boka här via mail eller ring 0430-504 00,
0730-84 62 20

Boendepaket med din hund

Vem ska med på semester och weekend om inte hunden? Hos oss är hundar hjärligt välkomna, det finns både liggunderlag och skålar att låna, allt tvättat och väldiskat sen förra gästen! Hundarna får vistas i gemensamma utrymmen och på rummet finns alltid särskilda handdukar till hunden, det finns dusch som ni kan duscha hunden i och vi har alltid bajspåsar och tuggben tillgängliga på hotellet.

Eftersom hallandsleden går precis utanför dörren så finns promenadvägarna tillgängliga på nära håll, uppe i vår egen skog 5 km från hotellet kan ni oxå träna, gå promenader, you name it! utanför hos oss har vi dessutom en stor gräsplan tillgänglig för lydnadsträning. Vid dåligt väder om ni vill träna lydnad inomhus har vi en stor lokal nere i källaren på hotellet tillgänglig, den är spartansk men den funkar helt klart!

I det gemensamma utrymmet finns kylskåp för förvaring av exvis mat till hunden, det finns skåp på rummet som man kan använda för samma sak. 

Vid tävling och utställning vill man ofta checka in sent och checka ut tidigt, hos oss är det inga som helst problem! vill ni har lunchpaket eller frukostpaket med er så fixar vi det oxå! 

Alla hundägare bor hos oss sista biten av 2017 och hela 2018 till halva priset!!!! Boka genast! gäller dock bara bokning antingen per mail, per telefon eller via kontaktformuläret här på hemsidan!

Varmt välkommen att ta med din bästa fyrfota vän till oss! 

Golfpaket

I närheten av Knäred finns flera golfbanor av väldigt hög standard! Bokar du ditt boende hos oss så betalar vi din greenfee! Du betalar 890:- per natt inkl greenfee för två personer. Säg ifrån innan ankomst så ordnar vi så att greenfeebiljetten finns på hotellrummet när ni anländer tillsammans med en liten överraskning!

Vill ni boka middag på kvällen när ni anländer till hotellet så betalar ni 690:- för två personer för en av kocken utvald trerättersmeny (dryck tillkommer). OBS! Maten måste bokas minst en vecka i förväg! 

Priset gäller endast vid bokning via kontaktformuläret här på hemsidan eller
via telefon 0430-504 00 eller 0730-84 62 20.

stora semesterpaketet

Bokar ni er semestervecka hos oss får ni en hel veckas boende till ett riktigt förmånligt pris. Ni bor i antingen dubbelrum eller familjerum, cykelhyra och dagsinträde till Flammabadet (uppvärmt utomhusbad) ingår. OBS! man får betala på plats och återfår sedan pengarna på hotellet vid uppvisande av kvitto! 
Dubbelrum 1 vecka 4500:-/rum, frukost ingår
Familjerum 1 vecka 4900:-/rum, frukost ingår


Väljer man färre dagar än en vecka så är det dag för dag pris som gäller baserat på priserna ovan, dvs 640 :- /rum och natt i dubbelrum, i familjerum 700:-/rum och natt. 

Vill ni kan ni dessutom välja till både lunch och middag, en dag eller flera dagar! Bokas senast dagen innan ni vill äta, även här har vi paketpris:
Lunch 7 dagar 400:-/person 
Middag 7 dagar 1800:-/person

Barn under 10 år äter gratis i sällskap av betalande vuxen. Dryck tillkommer. 

Skidpaketet

Vallåsen Ski Resort Vallåsen Ski Resort

Skidor och vinter är ju underbart och även för skidåkarna har vi specialpriser. som kan kombineras med de andra boendepaketen! Vi bjuder på dagskortet i skidbacken, åk dit, betala ditt kort och visa hos oss i receptionen så får du pengarna tillbaka! 

Priset för en hel vecka är samma som stora semesterpaketet, väljer ni att komma bara några dagar så betalar ni per natt på samma pris som semesterpaketet!